Twee vrouwen sporten in de Riemsoord
  1. Wonen
  2. Wonen in Riemsoord

Wonen in Riemsoord

Het moderne woonzorgcentrum Riemsoord (bouwjaar 2011) bestaat uit 31 ruime appartementen (van 45 en 65 m2) en 52 aanleunwoningen voor alleenstaanden en echtparen. De centrale ruimte wordt gebruikt voor ontmoeting, activiteiten en gezamenlijke maaltijden.

Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijk een zorgplaats nodig? Ook dan kunt u bij Riemsoord terecht. Dit kan zich voordoen wanneer u bijvoorbeeld na een verblijf in een ziekenhuis nog niet geheel in staat bent om uzelf te verzorgen of wanneer zelfstandig wonen tijdelijk niet mogelijk is. Voor tijdelijk verblijf is wel een indicatie via het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) nodig.

Dagverzorging

Cliënten die wegens dementieklachten meer behoefte hebben aan een vaste dagstructuur, kunnen deelnemen aan dagverzorging in een groep. Er worden diverse activiteiten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan geheugentraining, bewegingsactiviteiten, creatieve handvaardigheid, koffiedrinken en gezamenlijk eten.

Diensten

U kunt gebruik maken van een veelvoud aan handige diensten. Een hotelmatige dienst die u helpt uw appartement schoon te houden, een technische dienst voor allerhande klussen en heerlijk verse maaltijden. Riemsoord beschikt verder over onder meer een buurtsuper en een gezellig restaurant. Heeft u iets te vieren? Maak dan gebruik van onze zaalverhuur en catering.

Aanmelden

Om in één van de locaties van Zorggroep Liante te wonen, is een indicatie nodig. Deze wordt afgegeven door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Met een positieve indicatie voor verblijf heeft u, als overbruggingsperiode, meteen toegang tot bijvoorbeeld dagverzorging.

Zorggroep Liante

Riemsoord is één van de zeven locaties van Zorggroep Liante.

Contact

Riemsoord 140
8426 ED Appelscha
T 0512 741 500

Menu