Vrouw in rolstoel buiten aan de wandel met zorgmedewerker
  1. Wat we bieden
  2. Dagverzorging

Dagverzorging

Wanneer u ouder wordt, kan het lastiger worden uw dagen op een goede manier in te vullen. Misschien bent u vaker dan gewenst alleen. Of komt u de deur niet meer zo makkelijk uit. In dat geval biedt dagverzorging een uitkomst. Het kan een welkome ondersteuning van uw thuissituatie zijn.

Zorg bij de hand

U kunt er voor kiezen één of meerdere dagdelen per week bij ons te komen om samen de dag door te brengen in een huiselijke omgeving, met zorg bij de hand. U ontmoet ongeveer acht andere deelnemers. Professionals en vrijwilligers begeleiden het programma, maar uitgangspunt is dat u de dag doorbrengt zoals u dat wenst.

Voor wie?

Dagverzorging is er voor ouderen die beperkingen hebben en het prettig vinden de dag door te brengen met anderen. U vindt er gezelschap, begeleiding en activiteiten.

Activiteiten

Voor veel deelnemers staat de ontmoeting centraal. In de vorm van advies of gewoon een gezellig gesprek. Daarnaast kunt u gebruik maken van een gevarieerd dagprogramma, waarin gezocht wordt naar een goede balans tussen in- en ontspanning. Creatief bezig zijn, wandelen, zingen, oefeningen voor uw conditie of gezamenlijk van een warme maaltijd genieten. Samen beleeft u een zeer onderhoudende dag. Met alle ruimte voor uw eigen wensen. Vervoer kan uiteraard geregeld worden.

Deelnemen

Voor dagverzorging heeft u een indicatie nodig van de gemeente. Er kan een eigen bijdrage worden gevraagd voor kosten die niet onder de indicatie vallen, zoals uitstapjes.

Een kijkje komen nemen?

Bel 0516 568 770 voor meer informatie over dagverzorging. Wilt u eerst even komen kijken, dan kan dat natuurlijk. U kunt dan alsnog beslissen of u wilt deelnemen of niet. U bent van harte welkom.

Open de folder in pdf.
Kunt u de folder niet openen? Download dan nu Acrobat Reader.

Wonen in Riemsoord

Riemsoord is een modern woonzorgcentrum.

Wonen nabij Riemsoord

Ook wanneer u nog thuis woont bent u welkom.

Contact

Riemsoord 140
8426 ED Appelscha
T 0512 741 500

Menu